Despre noi

 

 

 

 

 

 

GRATIE BUSINESS SOLUTIONS este o societate de AUDIT cu sediul în Oradea, înființată de profesioniști cu experiență vastă în domeniu. Suntem membrii ai Camerei Auditorilor Financiari din România și autorizați de către ASPASS să efectuăm misiuni de audit statutar.

Integritatea, obiectivitatea și competența profesională ne caracterizează în toate demersurile noastre.

Experienţa ne-a demonstrat că utilizarea echipei potrivite şi structura echipei sunt esenţiale pentru furnizarea de servicii de o calitate excepţională pe care le aşteptaţi și ne angajăm să le livrăm.

Structura de bază a echipei va fi special concepută pentru a veni în întâmpinarea nevoilor dvs. Experienţa vastă a specialiştilor noştri provine în mare masură, deşi nu se rezumă la acestea, din proiectele realizate.

Veţi remarca consistenţa stilului şi abordării şi continuitatea echipei noastre, care va livra servicii de prima clasă. Partenerii şi managerii aleşi pentru acest proiect combină experienţa vastă în domeniile în care aceştia îşi vor desfăşura activitatea cu abilitatea dovedită de a lucra împreună ca o echipă. Vă garantăm că toţi partenerii şi managerii implicaţi deţin cunoştinţele necesare pentru a vă oferi servicii la cele mai înalte standarde, în orice moment.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.