Audit intern

Auditul intern

Legea 162/2017, Art 65. alin (7)

Alin. 7. Entităţile ale căror situaţii financiare anuale sunt supuse, potrivit legii, auditului statutar  sunt obligate să organizeze şi să asigure exercitarea activităţii de audit intern, potrivit cadrului legal.

Auditorii financiari care efectuează/coordonează activitatea de audit intern trebuie să aibă statutul de auditor financiar activ.

Grație Business Solutions Oradea  vine în întâmpinarea nevoilor clienților cu o vastă experiență  în domeniul auditului intern. Auditul intern evaluează politicile și procedurile folosite de o societate, precum și eficacitatea controalelor implementate de către aceasta.

În alegerea temelor auditate ținem seama de zonele cu risc în depistare a neconformităților, în concordanță și cu zonele de risc identificate de client, în funcție de necesarul și nevoia de creștere a eficacității controalelor implementate pe domenii, funcții, procese și tranzacții.

Scopul final al auditului intern este acela de a crește eficiența mediului de control intern al societăților auditate prin identificarea și corectarea deficiențelor identificate în cursul misiunilor noastre.

Acest site folosește cookie-uri pentru a vă oferi o experiență cât mai bună. Prin continuarea navigării sunteți de acord cu folosirea acestora.